Een onvergetelijke ervaring voor op je mooiste dag

Een bruiloft is een hoogtepunt. Hoe kun je dat beter kracht bijzetten dan met een echt hoogtepunt: door je gasten, jong en oud, veilig gezekerd te laten klimmen in de mooiste boom op het feestterrein. Boomklimmen zorgt voor een levendige, positieve energie - precies wat je wil op de vrije momenten van je bruiloft. Wij helpen jouw dag dat gouden randje te geven.
Harten blij, tongen los

Veel huwelijkslocaties zijn gezegend met prachtige, oude bomen. Als wij onze touwen erin hangen, gaan we natuurlijk niet kinderachtig doen. Met ons klim je serieus hoog. Voor de feestgangers beneden is het klimmen een supertof kijkspektakel. Het maakt de harten blij en de tongen los. Goed voor de feestvreugde!


Opa en kleinzoon de boom in

Natuurlijk mogen de kinderen eerst - ze zullen je eeuwig dankbaar zijn! De volwassen gasten volgen snel. Boomklimmen zorgt voor verbinding. Reken maar dat de camera's flink ratelen; al die prachtige foto's krijg je er gratis bij. Opa met kleinzoon de boom in – hoe memorabel wil je het hebben.


Dit vraagt om je jawoord!

Met WeClimbTrees zorg je voor een letterlijk hoogtepunt op de mooiste dag van je leven. Als kers op de taart kunnen we de bomen ook decoreren. Een sierlijke chiffon in een monumentale eik doet al romantische wonderen. Ook een gegarandeerde piekervaring op je mooiste dag? Geef ons je jawoord!

   Bel of mail ons!mail@weclimbtrees.nl

WeClimbTrees zorgt voor onvergetelijke ervaringen. Met ons kom je op plekken waar normaal alleen de vogels komen. Life is good up in the trees! 🌳